JOESTAR The Inherited Soul/ro

From JoJo's Bizarre Encyclopedia - JoJo Wiki
Jump to navigation Jump to search

Aventurile Bizare ale lui JoJo: Evenimentul Special de Animație ~ JOESTAR "Suflet Moștenit" ~ (ジョジョの奇妙な冒険The Animation Special Event ~ジョースター 受け継がれる魂~ JoJo no Kimyō na Bōken The Animation Special Ebento ~ Jōsutā Uketsugareru Tamashī ~) a fost un eveniment dedicat anime-ului "Aventurile Bizare ale lui JoJo" care a avut loc pe data de 4 aprilie, 2021.[1]

Sumar

Evenimentul JOESTAR "Suflet Moștenit" a fost un eveniment special care a sărbătorit anime-ul "Aventurile Bizare ale lui JoJo", fiind prezenți actorii fiecărui protagonist JoJo. La acest eveniment, au fost prezenți Kazuyuki Okitsu, Tomokazu Sugita, Daisuke Ono, Yūki Ono și Kensho Ono.

Transmisie globală a fost anunțată pe 18 martie. Zonele de difuzare cu subtitre englezești auto-generate erau SUA, Singapore, Thailanda, Coreea de Sud, Honk Kong, Macau și Taiwan, în timp ce subtitre chinezești erau disponibile exclusiv în China Continentală.

O emisiune radio web pe nume JOESTAR RADIO a început să apară în fiecare săptămână din 8 noiembrie, 2020, servind drept o numărătoare inversă până la eveniment. La această emisiune, erau prezenți actorii din fiecare sezon al anime-ului.

JOESTAR "Suflet Moștenit" a fost prezentat de către Chiaki Matsuzawa. Evenimentul începuse cu reclame pentru noile Statui Super Acțiune, Nendoroizi și alte bunuri. Mai departe, au fost discutate informații privind producției anime-ului.

Istoricul Producției

  • Au trecut 3309 zile de când producția anime-ului a început.
  • Au fost realizate până acum 156 de episoade (cifra include și episoadele din seria Astfel Grăi Kishibe Rohan).
  • 313 oameni au făcut parte din distribuție.
  • 2390 membri de echipă au contribuit la producția anime-ului.
  • Anime-ul a fost vizualizat în peste 200 de regiuni ale lumii.
  • A fost create 343 melodii de fundal pentru anime.
  • Faimoasa dublu consoană ッ (folosită pentru a lungi cuvintele unui personaj) a fost utilizat de 9979 ori în scenariul anime-ului.

Discuții și Dublare în Direct

Actorii au povestit despre timpul petrecut cu ceilalți membri din distribuție. Au vizualizat cele mai bune scene ale personajelor sale, fiind alese prin votul fanilor și au dublat în direct cea mai bună scenă.

Oceanul de Piatră

La sfârșit, Fairouz Ai s-a urcat pe scenă și a anunțat că ea oferi voce personajului Jolyne Cujoh pentru viitoarea adaptare anime la Aventurile Bizare ale lui JoJo: Oceanul de Piatră. A fost difuzat și un clip înregistrat cu Hirohiko Araki în care se vorbește despre adaptarea anime la Partea 6.

La sfârșitul evenimentului, TOMMY s-a urcat pe scenă și a cântat primul cântec de deschidere al anime-ului, JoJo ~Sono Chi no Sadame~.

Galerie

Desene Promoționale

Eveniment

Desene cu ocazia Anului Nou 2021

Bunuri

Video

Curiozități

  • Acest eveniment a avut loc în aceeași zi ca și ziua de naștere a lui Jonathan Joestar. Data coincide la fel și cu ziua în care a fost difuzat pentru prima oară în Japonia Episodul 1 din Vitejii Stelelor.

Referințe

Navigarea Site-ului

Other languages: